понеделник, 21 мај 2018 | Вести денес: 78 ново

Архива по таг: политичка криза

Македонија

Сто илјади синдикалци го поддржаа Иванов: Одлуката е државничка и храбра, на граѓаните им треба просперитетна држава, а не нечија жртва

Синдикатите од Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија и синдикати од Сојузот на синдикати на Македонија,...

Top