среда, 19 септември 2018 | Вести денес: 0 ново

Архива по таг: писмо

Живот

Писмо на девојка која починала на 27 години: Гледам како телото ми се истрошува и сѐ што посакувам е барем уште еден роденден или Божиќ со семејството

Холи Бачер од Австралија неодамна ја изгубила битката со Јуингов сарком, ретка форма на рак што ги напаѓа младите...

Top