петок, 23 март 2018 | Вести денес: 1 ново

Архива по таг: Охридско лето

Култура

Близначките сопранистки Билјана Стафансон и Лилјана Јовановиќ познати како „чудо од деца“ вечерва настапуваат на „Охридско лето“

Фестивалот „Охридско лето“ како најголема и најреномирана музичко-сценска манифестација во земјата за празникот...

Top