понеделник, 23 април 2018 | Вести денес: 102 ново

Архива по таг: охрид

Македонија

Угостителите од Охрид повторно го платија цехот на ЕЛЕМ: Уништени ресторани, плажи, пристапи за пловила, кајчиња, платформи . . .(видео) (галерија)

Само два дена од како Локалната власт и ЕЛЕМ најавија дека ја контролираат ситуацијата со нивото на Охридско Езеро,...

Top