недела, 18 ноември 2018 | Вести денес: 0 ново

Архива по таг: обезбедување

Македонија

Оливер Спасовски побарал и користи полициско обезбедување и две возила од МВР, а зад себе ја има само неуспешната акција во Липково

Оливер Спасовски во македонската политичка историја, како министер, ќе биде запаметен по три работи: стана министер...

Top