недела, 28 мај 2017 | Вести денес: 68 ново

Архива по таг: никола тодоров

todorov2
Македонија

Случувањата во Собрание се смислено сценарио за да предизивика судир кој требаше да го засени нелегалниот избор на претседател на Собрание

Од оваа временска дистанца можеме да направиме анализа за се што се случуваше и се плашам дека ова е смислено...

Top