недела, 23 јули 2017 | Вести денес: 29 ново

Архива по таг: никола груевски

Македонија

Груевски: Нашиве ербапи, прерачунале прво да ги исполажат уште еднаш граѓаните на локалните избори за се и сешто, па потоа да ги прифатат сите услови кои ги бара Грција и Бугарија

СДСМ ветуваа отворени дебати за се. Отидоа во Бугарија, нешто договорија тајно во еден ден, и не кажуваат никому...

Top