петок, 24 ноември 2017 | Вести денес: 1 ново

Архива по таг: МНТ

Култура

МНТ со „Животот е прекрасен“ е победник на фестивалот „Денови на сатира“ во Загреб, награди за Кујача и Ристановски

На 41-то издание на фестивалот ,,Денови на сатира” во Загреб, Хрватска на кој учествуваа 15 претстави од Италија,Германја,Хрватска,Словенија,Црна...

Top