вторник, 12 декември 2017 | Вести денес: 75 ново

Архива по таг: млади

Македонија

Придобивка за младите наместо ветер и магла: Најобемниот сет проекти за младите на ВМРО-ДПМНЕ наспрема популистичките проекти на СДСМ

Од бесплатен јавен превоз за редовни студенти, железнички викенд за млади до 27 години, бесплатна обука за основни...

Top