четврток, 20 септември 2018 | Вести денес: 72 ново

Архива по таг: Мицкоски

Македонија

ВМРО-ДПМНЕ се откажува од владините средства за референдумска кампања, тие да се инвестираат во тетовското училиште „Кирил Пејчиновиќ“

Партијата ќе се откаже од владините средства за референдумска кампања, тие да се инвестираат во тетовското училиште....

Македонија

Беласицо, крикни и заплачи, за петте твои синови: Мицкоски се заколна дека заветот на струмичките студенти ќе биде оганот кој ќе го зачуваме и исполниме

-Денес нашата битка е за човечко достоинство, за правдини, за држава која ќе обезбеди сигурност, среќа за нејзините...

Top