недела, 19 август 2018 | Вести денес: 52 ново

Архива по таг: Министерство за култура

Култура

Уште еден скандал во Годишната програма на Министерството за култура: За Институтот за духовно наследство на Албанците 150.000 денари, за Институтот за фолклор за проект за Власите 20.000 денари!

Од Институтот за фолклор, етномузиколог реагира на распределбата на сретствата од Годишната програма на Министерството...

Top