понеделник, 18 декември 2017 | Вести денес: 120 ново

Архива по таг: македонски манифест

Македонија

Светскиот македонски конгрес и Македонскиот манифест отфрлаат договор со Бугарија на антимакедонски основи и штетен по националните и државните интереси

Светскиот Македонски Конгрес и Македонскиот Манифест, нагласуваат загриженост за историската опстојба на македонската...

Македонија

Македонски манифест: Да не попуштиме пред надворешни и внатрешни фактори кои сакаат да ги загрозат интегритетот и суверенитетот

Граѓанската иницијатива „Македонски манифест“, упати отворено писмо против уривањето на државноста и националниот...

Top