недела, 23 септември 2018 | Вести денес: 3 ново

Архива по таг: лекари

Македонија

Лекарите не се вреднуваат според заслугата, туку по партиска линија или ако се во род со професори – му се пожали специјализантка на Заев

Главна причина за заминувањето на лекарите од Македонија не е само платата, туку и тоа што лекарите не се вреднуваат...

Top