недела, 18 ноември 2018 | Вести денес: 0 ново

Архива по таг: книги

Култура

Промоција на „Збирка  воздишки збрани од ливадата на стиховите“ од Сандра Авросиевска и изложба на Васко Ташковски во Паркот на книгите

Во мултимедијалниот центар „Матица“, во Паркот на книгите,на 30 јуни (сабота) во 12 часот ќе биде промовирана поетската...

Top