недела, 19 ноември 2017 | Вести денес: 31 ново

Архива по таг: димитар атанасовски

Македонија

Димитар Атанасовски: Кога веќе светот не нé негира како Македонци, некој дома ни кажува како да се викаме и кој јазик да го зборуваме

  Доколку политичарите пред пет години решеа како сега да тргуваат со името, грбот, химната на Република Македонија,...

Top