сабота, 24 февруари 2018 | Вести денес: 38 ново

Архива по таг: Голема Албанија

Македонија

Македонија е мртва, Србја е следна: Албанизацијата и распадот на Македонија разработени пред 10 години во „Платформа за Природна Албанија“

Кочо Данај е името на авторот на книгата “Платформа за Природна Албанија”, која издадена во 2009 година и има...

Top