четврток, 22 јуни 2017 | Вести денес: 101 ново

Архива по таг: бугарија

Македонија

Росоклија: Ако Илинден е востание за создавање независна или автономна македонска држава, како е тоа празник кој го слави бугарската држава?

Било кога да почнало нашето национално будење како Македонци, никој не треба, не смее и е одраз на краен примитивизам...

Top