четврток, 21 септември 2017 | Вести денес: 79 ново

Archive: Страница 8

Економија

Одобрението за градење на Анѓушеви експресно го издала Владата на Заев, само неколку дена по незаконската пренамена на земјоделското земјиште во градежно!

Владата на Заев експресно издала одобрение за градење на Анѓушеви, само неколку дена откако незаконски земјоделското...

Top