сабота, 24 јуни 2017 | Вести денес: 10 ново

Archive: Страница 7

Македонија

Инфомакс: Зоран Заев лаже, суши: Лага е информацијата дека владата заштедила 10 милиони евра со повлекување на рекламите, истите чинеле 10 пати помалку!

Не се точни тврдењата на новиот премиер Зоран Заев дека со прекинување рекламирањето на CNN и BBC веќе биле заштедени...

Top