сабота, 24 јуни 2017 | Вести денес: 5 ново

Archive: Страница 2

Здравје

Ристески: Единствена цел во минатото на клиниката за Онкологија и радиотерапија ни беше што подобро и поквалитетно доаѓање до нашата услуга

Пет години како директор на клиниката за Онкологија и радиотерапија единствена цел ни беше што подобро и поквалитетно...

Top