недела, 19 ноември 2017 | Вести денес: 1 ново

Archive: Страница 1

Македонија

Каролина Астеруд: Дали можат обвинителките од СЈО на судиите да им се обраќаат со зборовите: „не сум тука заради твоите убави очи“?!

Да ги тргнеме настрана процесно-правните аспекти, т.е тврдите правни правила, и да се фокусираме само на правилата...

Top