четврток, 22 јуни 2017 | Вести денес: 73 ново
Дневен хороскоп за: четврток, 22.06.2017

Вага 24.9. - 23.10.

Нови случувања на работната сцена ја потврдуваат вашата проценка и очекувања. Стрпливо почекајте на нечиј повик или на средба со личност која може да ви овозможи подобри професионални услови. Ве прати лош емотивен дијалог или нечие недоразбирање во онаа мерка колку што очекувате. Ситуацијата која по ваше мислење делува како добро решение може за вашиот партнер да претставува погрешен избор.

Сугестија: Ќе ви одговара диетална или витаминска исхрана.

Top