четврток, 22 јуни 2017 | Вести денес: 73 ново
Дневен хороскоп за: четврток, 22.06.2017

Стрелец 23.11. - 21.12.

Вашиот професионален настап има важно влијание на нечија одлука или на промена на условите во нова фаза на служебна сработка. Важно е да прифатите компромис, како почетна ориентација за понатамошно продолжување на службените договори. Исполнете ги своите семејни обврски. Нема причина да смислувате нови изговори, кои можат да ве претстават во погрешно светло пред блиска личност. Нешто мора да одложите.

Сугестија: Посветете внимание на здравиот начин на исхрана.

Top