четврток, 23 март 2017 | Вести денес: 146 ново
cancer_red_transperentbg
Дневен хороскоп за: четврток, 23.03.2017

Рак 22.6. - 22.7.

Строго оценувате нечие однесување и нова ситуација на работната сцена ја проценувате на основа на лични мерила. Упорно заговарате лични принципи, дури и по цена вашите соработници да имаат различно мислење. Прифатете нечија критика. Се наоѓате во променлива или чувствителна фаза. Избегнувајте „тешки теми“ кои непотребно ве одалечуваат од саканиот(ата) и дополнително влијаат на лошата комуникација или разбирање.

Сугестија: Ќе ви одговара повеќе часови на здрав сон, посветете внимание на своите соништа.

Top