петок, 28 јули 2017 | Вести денес: 71 ново
Дневен хороскоп за: петок, 28.07.2017

Овен 21.3. - 20.4.

Вашиот ентузијазам, самодоверба и гордост може да се протолкуваат на различни начини, поради тоа внимателно избирајте ги зборовите кои ги користите во друштво на соработниците или во јавниот живот. Потребна е поголема мудрост за да ги избалансирате своите желби и можности. Покажете на саканиот(ата) дека добрата волја и внимание значат многу повеќе од некои „светкави подароци“ кои лесно се подаруваат. Маѓепсајте го својот партнер на вистински начин.

Сугестија: Избегнувајте ситуации кои ве иритираат и дополнително замараат.

Top