сабота, 25 март 2017 | Вести денес: 69 ново
leo_red_transperentbg
Дневен хороскоп за: петок, 24.03.2017

Лав 23.7. - 22.8.

Делувате недоверливо кон соработниците и барате нови информации, како правилно би ги разјасниле заедничките дилеми. Недоразбирањето може да кулминара на ваша штета, поради тоа бидете внимателни на кого и што ветувате. Не го разбирате најдобро однесувањето на партнерот, но тоа не ви дава за право самостојно да одлучувате за заедничките планови. Нема причина да се поигрувате со нечиј чувства.

Сугестија: Уживајте во содржините кои ви причинуваат големо задоволство.

Top