сабота, 25 март 2017 | Вести денес: 69 ново
capricorn_red_transperentbg
Дневен хороскоп за: петок, 24.03.2017

Јарец 22.12. - 20.1.

Прифатете нова работна улога или идеја која ја предлагаат вашите соработници. Заедничкиот успех претставува најдобра гаранција и за идните цели кои ги имате. Потрудете се да оставите сериозен впечаток на својата околина. Посветете повеќе внимание на саканиот(ата). Некој ве посматра со заљубен поглед. Осмислете романтична забава за двајца или во согласност со својот статус топла атмосфера која ќе ви одговара.

Сугестија: Важно е да се чувствувате добро во нечие друштво.

Top