четврток, 22 јуни 2017 | Вести денес: 73 ново
Дневен хороскоп за: четврток, 22.06.2017

Девица 23.8. - 23.9.

Се наоѓате пред тешка работна задача, добро проценете ја комплетната ситуација и на време побарајте нечија помош или асистенција. Важно е правилно да ги усогласите своите работни цели со заедничките интереси. Имате впечаток дека ве пратат различни несреќи или дека поминувате низ некои лоши ситуации. Нема причина да ги преувеличувате своите емотивни сомнежи и да измислувате нови проблеми.

Сугестија: Избегнувајте различни непријатности кои дополнително ве оптеретуваат.

Top