четврток, 22 јуни 2017 | Вести денес: 73 ново
Дневен хороскоп за: четврток, 22.06.2017

Близнаци 21.5. - 21.6.

Важно ви е да ги испробате своите способности во различни работни предизвици, но внимателно одмерувате повелен момент за акција. Потребни ви се сигурни информации и нечија поддршка, пред да ја започнете својата иницијатива. Имате добро претчувство, така што изненадната средба со една блиска личност ја доживувате како нов емотивен полет. Уживајте во нови радости.

Сугестија: Важно е да ја подобрите својата психо-физичка кондиција.

Top