четврток, 22 јуни 2017 | Вести денес: 73 ново
Дневен хороскоп за: четврток, 22.06.2017

Бик 21.4. - 20.5.

Покажете дека имате доволно доверба во соработничкиот договор, не можете да ги промените основните услови во кои се наоѓате. Доколку ви е важно да ги ги остварите своите намери, потребно е да се прилагодите на соработниците или да испочитувате нечија волја. Емотивниот притисок или дополнителното барања од ваша страна, кај партнерот поттикнува голема непријатност. Преиспитајте ги повеќе пати своите ставови, пред некои важни одлуки.

Сугестија: Ќе ви одговара повеќе часови на здрав сон, посветете внимание на своите соништа.

Top