четврток, 22 јуни 2017 | Вести денес: 73 ново
Неделен хороскоп за: 19.06.2017 - 25.06.2017

Овен 21.3. - 20.4.

Во согласност со своите афинитети избирате работа за која ви се чини дека има најголеми шанси за успех и поширока афирмација. Потребно е да осмислите добар план и да престигнете одредени соработници. Правилната информираност и добрата работна организација оди кон успех, важно е ефикасно да ги остварите своите цели без непотребни расправи. Преплавени сте со различни емоции, но внимателно одмерувате добра шана во која можете да ги изразите своите желби или чувства во друштво на блиска личност. Понекогаш потешко го контролирате својот занес или страсти, но вашиот израз на лицете доволно зборува за она што го мислите и чувствувате. Не можете да избегате од нечие интересирање.

Top