четврток, 22 март 2018 | Вести денес: 40 ново

Здравје

Здравје

Хаџи-Лега бара јавно извинување од Викторија Јовановска: Мојата квалификација како плагијатор е измислена и доаѓа од некомпетентна личност

Поранешната директорка на скопската Клиника за Гинекологија ја демантира сегашната директорка Викторија Јовановска,...

Top