недела, 19 ноември 2017 | Вести денес: 7 ново

Здравје

Здравје Живот

Маратон во Охрид за поддршка на ретките болести: Пациентите не смеат да чекаат на политичарите да одлучуваат, терапија мора да има

Охрид повторно трча со на нов настан со стара цел подигање на свестноста за постоењето на ретките болести. На 8...

Top