понеделник, 23 јануари 2017 | Вести денес: 0 ново

Психологија

baba-vanga
Психологија

Внуката на баба Ванѓа вели дека ја обзеле демони, додека последното нејзино пророштво е за крајот на светот кој почнува во Сирија

Касимира Стојанова, роднина на баба Ванѓа, во својата книга „Вистината за Ванѓа“ која ја издаде неодамна, напиша...

Top