среда, 18 октомври 2017 | Вести денес: 1 ново

Живот

Живот

Мистериите на „Тајната вечера“: Распоредот на апостолите има важно значење, во оригиналната замисла Исус имал нозе, скриени значења на бројот 3…

„Тајната вечера“ на Леонардо да Винчи е ремек дело на италијанската ренесанса. Сигурно сте ја виделе повеќе пати...

Top