четврток, 15 ноември 2018 | Вести денес: 31 ново

Мода и убавина

Мода и убавина Живот

Олгица Ѓоргиева ги направи костимите за балетската претстава „Електра“ и соработуваше со светски познатиот режиер Ренато Занела

Македонската модна дизјанерка Олгица Ѓоргиева беше дел од интернационален проект во кој соработуваше како костимограф...

Мода и убавина Живот

Ќе ги стипендираат најдобрите студенти по медицина: „Кокев“ и Здружението за кардио торакална хирургија почнуваат хуманитарна кампања

Модната куќа „Кокев“ во соработка со македонското Здружение за кардио торакална хирургија почнуваат кампања...

Top