петок, 18 август 2017 | Вести денес: 2 ново

Скопје

Скопје

Општина Аеродром под невиден терор: Небулози се пласираат од лажни адреси

Во јавноста се појави лажна е-маил адреса на Општина Аеродром [email protected], од која се пласираат небулози и саркастични...

Top