петок, 15 декември 2017 | Вести денес: 127 ново

Вести

Македонија

Груевски повторно со граѓаните на протест: „Итно пуштање на слобода на сите лица кои се опфатени со овој класичен политички прогон“

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски и оваа вечер, како и претходните, присуствуваше на протестот пред Министерството...

Македонија

Мицевски: СДС да ги увиди своите грешки и да почне соодветно да го спроведува Законот, а не да прави класичен политички прогон

Повеќе од две недели се собираме овде на мирен и достоинствен начин да ја изразиме поддршката за неправилно обвинетите...

Top