недела, 24 септември 2017 | Вести денес: 33 ново

Вести

Македонија

Заев им ги отвори ширум вратите на бегалците: Инспекторатот за локална самоуправа ги запре решенијата за организирање локални референдуми

Заев им ги отвори ширум вратите на бегалците. Очекувано беше дека во пресрет на локалните избори ќе кулминира...

Top