сабота, 25 март 2017 | Вести денес: 4 ново

Вести

Za zaednicka makedonija 23 (36) (Custom)
Македонија

Тасевски: Oвој народ е темелот на суверена независна и унитарна Македонија, нема да дозволи некој од надвор да ја уредува нашата држава!

На почетокот сакам да упатам една проака до сите странски бирократи, овој народ е темелот на суверена независна...

Top