вторник, 24 октомври 2017 | Вести денес: 29 ново

Македонија

Македонија

Шуто Оризари со најмала излезност – детален преглед на оствареното право на глас до 17 часот

ИЗЛЕЗНОСТ ВО 17:00 ЧАСОТ Општина Запишани избирачи* Број на ИМ Процеси- рани ИМ Процесирани избирачи Гласале % АЕРОДРОМ 65.910 93 93 65.859 37.446 56,86% АРАЧИНОВО 9.366 13 13 9.338 4.414 47,27% БЕРОВО 11.169 16 16 11.164 6.635 59,43% БИТОЛА 83.692 170 170 83.616 42.133 50,39% БОГДАНЦИ 6.890 12 12 6.876 4.021 58,48% БОГОВИЊЕ 27.237 38 38 27.226 9.329 34,27% БОСИЛОВО 12.323 19 19 12.318 5.537 44,95% БРВЕНИЦА 15.186 24 24 15.180 5.889 38,79% БУТЕЛ 33.275 45 45 33.238 16.484 49,59% ВАЛАНДОВО 10.125 24 24 10.121 5.854 57,84% ВАСИЛЕВО 10.451 19 19 10.437 5.332 51,09% ВЕВЧАНИ 2.069 3 3 2.068 1.490 72,05% ВЕЛЕС 46.612 84 84 46.525 23.850 51,26% ВИНИЦА 17.365 33 33 17.354 8.521 49,10% ВРАПЧИШТЕ 25.377 39 39 25.371 8.587 33,85% ГАЗИ...

Top