четврток, 16 август 2018 | Вести денес: 1 ново

Македонија

Македонија

Каракамишева: Волку да не те сака народ како што не го сакаат Заев, а него буквално да не го боли уво заради тоа може да се смета за сериозна патолошка болест

-Волку да не те сака народ како што не го сакаат Заев а него буквално да не го боли уво заради тоа може да се смета...

Македонија

Беласицо, крикни и заплачи, за петте твои синови: Мицкоски се заколна дека заветот на струмичките студенти ќе биде оганот кој ќе го зачуваме и исполниме

-Денес нашата битка е за човечко достоинство, за правдини, за држава која ќе обезбеди сигурност, среќа за нејзините...

Top