вторник, 24 октомври 2017 | Вести денес: 29 ново

Македонија

Македонија

Активисти на СДСМ заедно со државните функционери делат брашно и зејтин, а граѓаните на големо коментираат дека големи суми пари биле во игра (галерија)

Изминативе локални избори ќе останат обележани како најнерегуларните избори во историјата на независна Македонија....

Македонија

Министрите на СДСМ го кршеа изборниот законик на секој чекор: Државните ресурси беа ставени во функција на изборите и се купуваа гласови (галерија)

Сите изборните циклуси кои досега ги организирал СДСМ биле проследени со голем број нерегуларности и скандали,...

Македонија

Поткуп во ромските маала со асистенција на МВР: Додека колегите правеа периметар околу куќите, внатре во маалата слободно и безгрижно активисти на СДСМ даваа поткуп на Ромите

Сите маала во кои живеат граѓани од ромската етничка заедница, во сите градови во државата без исклучок, во текот...

Македонија

Граѓани од Кавадарци, Неготино и Демир Капија се жалат на притисоци: Ве знаеме дека сте од ВМРО или не изглегувајте на гласање или ќе летате од работа!

Голем број на граѓани од Кавадарци, Неготино и Демир Капија се жалат дека деновите пред изборите во неделата биле...

Top