понеделник, 23 јануари 2017 | Вести денес: 80 ново

Македонија

kolemisevskizafrcko-360x268
Македонија

Колемишевски: Кога на чело на полицијата беше Фрчкоски, тоа беше период на користење суптилни и перфидни методи за врбување новинари

Неделникот „Фокус“ во 2009 година правејќи му портрет на Љубомир Фрчкоски, во специјален дел од весникот објави...

Top