сабота, 21 јули 2018 | Вести денес: 70 ново

Македонија

Македонија

Нема да дозволиме владата да се мајтапи со граѓаните: СДСМ ја бојкотира прославата за 20 години од независноста, но крие колку ќе потроши за бришење на името

СДСМ на големо се подготвува да слави дипломатски пораз, а додека беа во опозиција ги одбегнуваа сите прослави...

Top