четврток, 30 март 2017 | Вести денес: 1 ново

Култура

4367380
Култура

Берово ја презеде титулата „Град на културата“: До крајот на годината ќе се врати сјајот на манастирот „Архангел Михаил“

Повеќе од сто настани ќе бидат организирани во Берово од средината на март до крајот на годинава во рамки на манифестацијата...

Top