петок, 23 март 2018 | Вести денес: 1 ново

Култура

Култура

Промоција на 15 нови изданија од едицијата ,,Најзначајните вредности на културното и природното наследство на Република Македонија“

Управата за заштита на културното наследство в среда, 28 февруари ќе промовира 15 нови изданија од едицијата ,,Најзначајните...

Култура

Се враќа „Возот в снег“, „Хари Потер и каменот на мудроста“ предлог-лектира за деветто одделение: Освежен списокот за лектири во основно

Бирото за развој на образованието изготви нов предлог-список за лектири за основното образование, од второ до...

Top