вторник, 19 септември 2017 | Вести денес: 92 ново

Култура

Култура Интервјуа

Чарлс Симиќ, добитник на „Златен венец“ на СВП: Откако добив „Пулицер“, критичарите рекоа дека тоа е крај на западната цивилизација

Оваа година на плејадата врвни автори кои се добитници на „Златниот венец“ на „Струшките вечери на поезијата“...

Top