среда, 28 јуни 2017 | Вести денес: 0 ново

Култура

Култура

УМС на ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните од СДС и Алаѓозовски очекуваат да реализираат проекти во областа на културата, а ние ќе ве потсетуваме цело време на нив

Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ сметаат дека граѓаните не може да очекуваат реализација на проекти од културата...

Top