петок, 18 август 2017 | Вести денес: 33 ново

Култура

Култура

Бужаровска и Антоновски со остри критики по назначувањето на Лешоски за претседател на СВП: И тоа ни се случи, удар врз македонската култура и плукање врз нејзиното достоиство

Откако вечерва беше објавено дека Дарко Лешоски е назначен за претседател на Управниот одбор на Струшките вечери...

Top